Mancare de spanac

de alyss in Mancaruri de post, 24 Mar 2013 | 2046 vizualizari

 

O reteta foarte simpla de preparare a spanacului.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri bulion
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Se spala spanacul foarte bine in cateva ape, apoi se curata de codite. Punem o oala cu apa la fiert, iar cand apa clocoteste punem spanacul si il lasam pentru 2 minute la clocotit. Il scurgem intr-o strecuratoare si il stropim cu apa rece, il lasam la scurs, apoi il tocam.

Punem o tigaie la incalzit, adaugam cele 2 linguri de ulei, punem ceapa, apoi cand este gata adaugam bulionul si spanacul. Condimentam dupa gust iar spre final punem usturoiul pisat si mai lasam un minut sau 2 la foc. Dupa toate astea spanacul este numai bun de servit

 

RETETA IN IMAGINI

Mancare de spanac-0
Mancare de spanac-1
Mancare de spanac-2
Mancare de spanac-3
Mancare de spanac-4
Mancare de spanac-5
Mancare de spanac-6
Mancare de spanac-7
Mancare de spanac-8
Mancare de spanac-9
Mancare de spanac-10
Mancare de spanac-11
Mancare de spanac-12
Mancare de spanac-13
Mancare de spanac-14
Mancare de spanac-15
Mancare de spanac-16
Mancare de spanac-17
Mancare de spanac-18
Mancare de spanac-19

COMENTARII (8)

alyss 1

25.03.2013, 13:09

multumesc

Panacris 1

25.03.2013, 20:42

alyss 1

26.03.2013, 09:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04