Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Spalam urzicile in mai multe ape, apoi le oparim in apa clocotita cu sare.
Dupa ce le-am fiert aproximativ 5 minute le scoatem si le tocam cat mai marunt (mama mea le da prin masina de tocat, dar puteti folosi foarte bine un blender). Calim ceapa tocata marunt in ulei pana devine lucioasa. In acel moment adaugam urzicile, o lingura de faina si cativa catei de usturoi.
Adaugam sare, punem apa (cam 200 ml) si lasam sa fiarba la foc mic, pana scade apa. Amestecam cat putem de des, astfel incat sa nu se lipeasca. Cand mancarea este gata puteti scoate catetii de usturoi din oala. Servim mancarea calda cu mamaliguta.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult