Mancare de vinete cu naut

de deyutzky in Mancaruri de post, 11 Oct 2014 | 6714 vizualizari

 

Pentru un pranz delicios si satios, va recomand aceasta mancarica.
Se face foarte usor si este perfecta si pentru zilele de post.
Precizez ca este prima data cand gatesc o mancare cu naut si sunt foarte incantata de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut(400gr)-in cazul in care nu aveti naut la conserva, acesta trebuie fiert inainte.
  • 1 vanata medie
  • 1 ceapa mare
  • 1 conserva de rosii cuburi cu suc
  • 6 catei de usturoi
  • ulei
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de vinete cu naut:

Spalam bine vanata si o taiem cuburi, apoi punem 2-3 linguri cu ulei intr-o tigaie si calim cubuletele de vinete pana cand se rumenesc pe toate partile. Dupa ce sunt gata le scoatem pe o farfurie.

In aceeasi tigaie mai punem putin ulei si adaugam ceapa si 4 catei de usturoi tocate marunt. Adaugam si putina apa si lasam cateva minute la calit, amestecand periodic.

Adaugam nautul scurs bine de zeama si rosiile din conserva si amestecam compozitia pana se leaga. Lasam cateva minute la fiert si potrivim de sare si piper dupa gust.

Punem vinetele, amestecam si mai lasam cateva minute.

Adaugam restul de usturoi (2 catei) pe care l-am dat pe razatoarea mica, pentru maxim de gust. Punem acum si patrunjelul tocat marunt, amestecam si inchidem focul, apoi acoperim cu un capac si lasam cateva minute acoperit dupa care servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete cu naut" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare turceasca cu vinete-Şakşuka