Mancare din lasagne si snitele de soia

de alba_zori in Lasagna, 8 Mai 2012 | 1763 vizualizari

 

La care dintre voi nu s-a intamplat ca facand lasagne sa mai ramana bucatele de lasagne necoapte?Ei bine mie mi-a ramas de alte dati si le-am facut bucatele mai marisoare si le-am preparat,nu se arunca nimic si mai important cum poti sa arunci lasagne necoapte?niciodata!Deci am realizat ceva bun,mi-a placut foarte mult deci postez si eu ceea ce-mi place.Sosul de ardei rosii cu cel de rosii e fenomenal impreuna,un gust deosebit,sper sa va placa si voua.

 

INGREDIENTE

  • bucatele de lasagne crude.
  • sos de rosii.
  • sos de ardei rosii.
  • snitele de soia.
  • patrunjel.
  • sare.
  • ulei de masline.
  • o foaie de dafin.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare din lasagne si snitele de soia:

Pregatirea este simpla si rapida.

Deci pun apa la fiert.Cand incepe sa fiarba pun snitele de soia,si pun si bucatelele de lasagne impreuna,sare,foaia de dafin,si las pana se fierb bine.Separat pun si sosurile de rosii si ardei rosii impreuna(eu le aveam pregatite din inainte si facute in casa coapte si date prin storcator ca sa indepartez si cojile)ulei de masline si las la incalzit putin,apoi cand s-au fiert bucatile de lasagne le amestec cu sosurile,apoi cand se fierb si snitele de soia le tai bucatele si le amestec  la sos.

Apoi pun patrunjel si sare,rad putina branza de soia deasupra si  e gata.

pofta mare!data viitoare vreau sa fac direct lasagne la fel dar in cuptor asa cum se cuvine,azi am facut la repezeala dar gustul este foarte bun.

 

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

08.05.2012, 22:14

Lau 1

09.05.2012, 08:56

Sim0na 1

09.05.2012, 22:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21