Mancare mexicana

de anomisana in Mancaruri de legume, 11 Aug 2013 | 6537 vizualizari

 

Poate o mancare iute nu este potrivita cu caldura de afara, dar faptul ca nu trebuie prea mult gatita, e perfect.

 

INGREDIENTE

  • 200 g salam sau carnati picanti
  • 2 conserve boabe de fasole alba (eu am avut in sos de ardei iute)
  • 1 conserva porumb boabe
  • 1 conserva rosii cuburi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 ardei grasi rosii
  • putin ulei
  • 1 foaie dafin
  • putina supa de legume
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare mexicana:

Carnatii se taie felii. Porumbul se scurge si se clateste cu apa rece. Ceapa si usturoiul se toaca si se calesc impreuna cu carnatii, apoi se adauga ardeii grasi taiati cuburi si se mai calesc putin. Se adauga fasolea, porumbul, rosiile, foaia de dafin si supa, apoi se lasa la fiert pana se inmoaie ardeii (cam 20 min). Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

TIPS-URI

1

merge fasole simpla sau cu sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare mexicana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole mexicana