Mancare rece de gasca

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2011 | 9602 vizualizari

 

E o mancare excelenta...

 

INGREDIENTE

  • pulpele si pieptul de la o gasca
  • 1 Kg ceapa
  • 1 morcov
  • frunze dafin
  • 100 g masline
  • sare, piper
  • ulei
  • 1/2 lamaie
  • un pahar de vin rosu, un pahar apa
  • 200 g pasta tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare rece de gasca:

Am tras in ulei carnea pret de cateva minute, iar intr-o alta tigaie am untit ceapa taiata pestisori si morcovul taiat rondele. Am rasturnat apoi intr-o tava ceapa si carnea, am adaugat apa , vinul, si am tras o folie de aluminiu deasupra dupa care le-am dat la cuptor cca 1 h . Am incercat apoi carnea si fiindca nu era suficient de patrunsa am intors bucatile de carne si le-am mai lasat 1/2 h. Am scos apoi tava, am pus maslinele, lamaia taiata felii , sarea, piperul, dafinul si in final pasta de tomate desfacuta in putina apa. Am acoperit tava din nou si dupa 1/2 h am oprit focul. Am lasat-o sa se racoreasca si apoi am aranjat-o in vasul yena. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mancare rece de gasca 81298
retete culinare - Mancare rece de gasca 81299
retete culinare - Mancare rece de gasca 81300
retete culinare - Mancare rece de gasca 81301
retete culinare - Mancare rece de gasca 81302
retete culinare - Mancare rece de gasca 81303

COMENTARII (20)

adriana_bobu 1

30.01.2011, 21:04

mitinita, mirela

DIANA B 1

01.02.2011, 10:30

Voi face si eu asa ceva , dar cu alta pasarica , ca rata , n-am .... sau poate chiar cu limba

adriana_bobu 1

01.02.2011, 19:07

onesta...iese foarte buna si cu limba...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55