Mancarica de bureti negri

de _Alina_ in Mancaruri de post, 17 Noi 2012 | 11844 vizualizari

 

Va povesteam de curand am fost la tara. Ei bine, de cum am ajuns aveam asa o "pofta" de umblat prin padure, care nu s-a materializat insa din cauza piticotului meu... care nu m-a lasat nici sa ies din casa fara el, daramite din curte. Asa ca s-a dus tata in padure :D si a gasit niste ciuperci Pleurotus nestresate, nu ca cele crescute in beci ;) Stiind ca sunt mare amatoare de astfel de ciuperci mi-a dat toata achizitia, spre bucuria mea :) O parte din ciuperci am pus-o la congelator, ca bine or mai prinde la iarna ;) iar dintr-o parte am facut o mancarica simpla si buna...

 

INGREDIENTE

  • 500 g pleurotus
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie mare
  • 1/2 lg pasta tomate
  • 1 lg apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de bureti negri:

1. Spalam buretii si ii taiem fasii.

2. Ceapa o curatam si o punem la "calit" intr-o lingura de apa. Dupa ce s-a inmuiat putin adaugam fasiile de pleurotus si punem capacul. Lasam la foc potrivit 10-15 min.

3. Adaugam rosia fara pielita, zdrobita si mai lasam pe foc inca 10 min. La final adaugam pasta de tomate si mai lasam 2-3 min pe foc.
 Servim cu pofta si cu orez :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de bureti negri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

_Alina_ 1

19.11.2012, 08:01

Va multumesc pentru apreciere!

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:29

ce bine arata

_Alina_ 1

19.11.2012, 10:32

Multumesc Gabytza!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spanac