Mancarica de cartofi cu praz si pulpe de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 4 Ian 2014 | 1793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 praz
  • 3-4 pulpe de curcan
  • 2 catei de usturoi
  • 5-6 cartofi
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • 2-3 pahare de apa
  • sare/piper
  • rozmarin proaspat
  • optional patrunjel proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu praz si pulpe de curcan:

Prazul se curata si se taie rondele.Se pune la calit in uleiul de masline.

Pulpele de curcan se pun intr-o craticioara,adaugam 1 pahar de apa si vinul si lasam la foc mic sa fiarba.

Se adauga si cartofii si prazul calit si apa cat sa acopere.

La final se pune si usturoiul taiat rondele,condimentele si frunzele de rozmarin.

Se presara patrunjel proaspat(eu nu am avut)

 

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

RETETA IN IMAGINI

Mancarica de cartofi cu praz si pulpe de curcan-0
Mancarica de cartofi cu praz si pulpe de curcan-1
Mancarica de cartofi cu praz si pulpe de curcan-2
Mancarica de cartofi cu praz si pulpe de curcan-3
Mancarica de cartofi cu praz si pulpe de curcan-4

COMENTARII (38)

babi5 1

06.01.2014, 07:05

Bun tare

Bya Ralu 1

06.01.2014, 14:25

roxana_simona 1

07.01.2014, 17:08

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04