Mancarica de castraveti murati cu pui

de Oana in Pui, 10 Apr 2011 | 22944 vizualizari

 

Daca nu punem pui vom avea o delicioasa mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 500 g castraveti murati in saramura
  • 2 cepe
  • un ardei capia
  • 3 catei de usturoi
  • o cana cu vin alb
  • 2 linguri cu bulion
  • 1 lingura cu faina
  • o legatura de marar verde
  • o frunza de dafin
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de castraveti murati cu pui:

Castravetii murati se taie rondele de jumatate de centimetru, se spala cu apa rece si apoi se scufunda intr-o craticioara cu apa clocotita. Se lasa acolo 15 minute, apoi se scurg si se spala iar cu apa rece.

Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca cubulete, la fel si ardeiul capia. Intr-o cratita se incinge uleiul, se prajesc putin pulpele de pui spalate bine, se adauga ceapa si usturoiul si se stinge cu vinul alb. Se adauga si ardeiul capia si se lasa la fiert 5 minute. Se adauga apoi rondelele de castraveti murati, se mai pune o cana cu apa fiarta si se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute. Se condimenteaza cu baza mirodenia fuchs. Bulionul se freaca cu faina si se dizolva intr-o ceasca cu apa fierbinte, apoi se toarna in mancare. Se amesteca in continuu, se mai lasa putin la fiert si se stinge focul. Se presara mararul tocat fin.

TIPS-URI

1

Nu se mai adauga sare la mancare dacat daca este necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de castraveti murati cu pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui tiganesc la punga