Mancarica de ciuperci

de Lau in Mancaruri de legume, 4 Mai 2011 | 3248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 capatana usturoi
  • 300 ml smantana
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • 2 pulpe(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ciuperci:

se spala ciupercile si se pun la fiert in apa cu sare

se curata ceapa si se caleste si se adauga ciupercile taiate, se adauga si usturoiul pisat si se lasa putin sa se calesca,

separat se amesteca smantana cu ouale si se adauga peste ciuperci. Se potriveste de sare si se amesteca din cand in cand, se lasa 5 min

carnea se fierbe si se prajeste si se serveste cu ciuperci

eu am taiat-o bucatele si am amestecat cu ciupercile

se adauga patrunjelul, eu nu am pus pentru ca nu mananca puiul mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branza la cuptor