Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 11138 vizualizari

 

E gustoasa,are vitamine ,se face repede avand in vedere ca fasolea am avut-o la congelator,gata fiarta,rosiile cu ardei pregatite la sticla de asta toamna,deci 80 % mancarica-i deja gata...

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g fasole fideluta galbena ( pusa la congelator,fiarta)
  • cca 250 ml amestec de rosii cu ardei ( facute in toamna)
  • 2 cepe de apa mai mari
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit ceapa cca 50 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii:

Scoatem punga de fasole din congelator si o lasam sa se dezghete,iar noi ne vedem de alte treburi.Cand ne hotaram sa facem mancarea, deja fasolea-i dezghetata.Taiem ceapa marunt si o calim pana devine traslucida in uleiul bine incins,adaugam un praf de sare cat calim ceapa.Adaugam rosiile si lasam cca 10 min sa fiarba,apoi punem fasolea si 1/2 cana apa si lasam sa fiarba 20 min.La final potrivim de sare si piper si adaugam mararul.

TIPS-URI

1

pentru cei pacatosi ,ca mine, o imbunatatim cu ceva ca carnea....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole galbena cu marar si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Ela68 1

25.11.2013, 21:26

iubesc mancarica asta , e super !

Micutza Luana 1

25.11.2013, 22:15

tare imi place bunaa

alilianaa 1

25.11.2013, 23:26

nu are carne?!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de morcovi, fasole verde si nuca macinata