Mancarica de fasole galbena cu pui

de Oana in Pui, 26 Mai 2009 | 52519 vizualizari

 

Este o mancare perfecta pentru cei mici si nu numai! Foarte usoara si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 500 g fasole lata, galbena
  • cateva cepe verzi, mai mari
  • cateva fire de usturoi verde
  • un ardei gras
  • o cutie de rosii in bulion
  • 1 lingura cu faina
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • o legatura de marar proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole galbena cu pui:

Carnea de pui se taie cubulete, se spala si se da intr-un clocot. Se arunca apa si se limpezeste carnea cu apa rece.

Ceapa si usturoiul se toaca in rondele fine, iar ardeiul gras cubulete. Fasolea se spala, se rup coditele si apoi se taie bucati cam de un deget :)

Carnea se inabuseste cu ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga un pahar cu apa. Se lasa sa fiarba putin, se adauga ardeiul gras si fasolea, se condimenteaza dupa gust. Cand legumele sunt fierte se adauga rosiile in bulion, mixate cu o lingura de faina. Se adauga rosiile, amestecand sa nu se formeze cocoloase.

Se mai lasa 10 minute la foc mic, amestecand din cand in cand.

La sfarsit se presara mararul tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole galbena cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (13)

Bucataras 1

31.05.2009, 11:21

Ah, da, stiu, este excelenta. Vezi ca am si pus reteta ta, dar daca o scrii ti promit s-o sterg.

Credeam ca mesteresti o salata de usturoi pe care s-o maninci la mincarica de fasole pastai

Oana 1

31.05.2009, 20:34

Asta am eu maine in plan! e preferata mea cu mult usturoi si marar Exact la fel fac si eu, ca Adi

cocolina 1

21.04.2012, 00:10

Foarte bunicica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu pui