Mancarica de fasole verde

de JulyCris in Mancaruri de post, 26 Mar 2014 | 3461 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai de fasole
  • 5-6 cepe
  • 1 morcov
  • rosii in bulion sau 2-3 linguri pasta de tomate
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • marar
  • 2-3 linguri faina(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole verde:

Pastaile se spala.Ceapa curatata,spalata si tocata marunt se pune impreuna cu uleiul la calit.Morcovul dat pe razatoare se adauga peste ceapa. Cand sunt putin "undite" adaugam pastaile de fasiole pe care le-am taiat in prealabil in bucati mai mici. Se adauga apa cat sa le acopere si lasam la fiert. Adaugam sare dupa gust si pasta de tomate.Dupa ce pastaile sunt fierte,daca este cazul si vrem ca sosul sa fie mai gros,adaugam 2-3 linguri faina pe care le amestecam mai intai cu putina apa.(sa fie ca un aluat de clatite) Mai lasam sa fiarba aproximativ 15-20 de minute,amestecand din cand in cand.Oprim focul si adaugam mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (5)

JulyCris 1

26.03.2014, 14:54

Rocsi 1

26.03.2014, 19:27

Imi place mult mancarea asta de fasole verde

JulyCris 1

26.03.2014, 20:06

Rocsi...esti invitata la o portie.

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde