Mancarica de legume

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 19 Iul 2012 | 1206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 5 ardei
  • 6 rosi
  • 2 carnati
  • 3 cepe
  • ulei
  • 1 lingura bulion
  • condimente
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de legume:

Curatam cepele,le taiem si le punem la calit cu uleiul si cu lingura de bulion.Curatam dovleceii de coaja,ardei si rosile le splam,ii taiem cubulete si le adaugam in oala peste prajeala de ceapa.

adaugam apa in oala cat sa cuprinda legumele.

Lasam sa fiarba iar cand vedem ca scade apa si aproape au fiert adaugam carnatii taiati bucati,sarea si condimentele dupa gust.

Apoi  mai lasam un clocot si luam oala de pe foc

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mancarica de legume 170721
retete culinare - Mancarica de legume 170722

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

19.07.2012, 20:25

iri_iri 1

19.07.2012, 22:44

place tare

Sim0na 1

20.07.2012, 13:04

Buna tare!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S