Mâncărică de spanac

de ionix in Mancaruri de post, 31 Mar 2010 | 2667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac congelat
  • O lingura pasta de tomate
  • O ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • Sare, piper
  •  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncărică de spanac:

 

Spanacul se decongeleaza si se toaca inc-o data.

In uleiul incins punem la calit ceapa si 3 catei de usturoi.

Punem si spanacul peste si lasam iar la calit cateva minute.

Pasta de tomate o amestecam cu 2 linguri de apa calda, sarea si piperul.

Pasta de tomate o punem peste spanac si lasam inca 6-7 min.

Tot atunci punem si restul de usturoi, taiat rondele.

Se serveste simplu, de post, sau cu ou.

 

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mâncărică de spanac 24318
retete culinare - Mâncărică de spanac 24320
retete culinare - Mâncărică de spanac 24321
retete culinare - Mâncărică de spanac 24322
retete culinare - Mâncărică de spanac 24324

COMENTARII (12)

rivka 1

07.04.2010, 16:39

bunut si mie imi place hmmmm

roxana78 1

14.10.2010, 18:10

super, ms de reteta
chiar asta ma apuc sa fac acum ca am niste spanac congelat si nu stiam ce sa fac cu el:

ionix 1

14.10.2010, 19:20

@Roxana... sper sa va placa...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55