Mancarica de untisor

de Brindusa in Mancaruri de post, 23 Mar 2010 | 13761 vizualizari

COMENTARII (22)

ionix 1

23.03.2010, 21:14

n-am mai auzit de untisor... si nici n-am vazut m-ai facut curioasa... ce gust are??

Oana 1

23.03.2010, 21:25

Mmm, ce interesanta! la ciorba imi place sa pun, impreuna cu loboda, dar mancare n-am stiut ca se poate...super

nadina73 1

23.03.2010, 22:23

interesant ,cred ca e bun nu am mancat ,dar arata bine

Brindusa 1

23.03.2010, 22:34

ionix, are gust de.... iarba .Adica, asa cam ca spanacul dar mai salbatic putin, pentru ca planta asta nu se cultiva, se culege din padure (ca urzicile)

gospodinadecriza 1

24.03.2010, 08:24

Eu o stiam ca grausor!

iulianaalfred 1

24.03.2010, 08:26

buna...ma miram si eu ce e ala untisor dar cand m-am uitat la poza mi-am dat seama ca este grausor, asa se numeste in zona unde stau eu (bacau)...eu asa ii stiu denumirea pt ca atunci cand il culegi are radacina in forma de bob de grau.............anul asta nu am mancat deloc nici urzici ca am fost duminica dar nu am gasit.....mai merg eu alta data....

iulianaalfred 1

24.03.2010, 08:27

da asa il stiam si eu.... (pt gospodinadecriza)

Georgia 1

24.03.2010, 09:04

Eu din untisor nu am facut decat salata, de mancare nu stiam. Nu are ce sa fie rau la gust. Trebuie incercata.

rivka 1

24.03.2010, 09:52

nu am mai mancat dar stiam, asta e ceva uber sanatos de mancat primavara..., m-as vitaminiza si eu cu o portie

ionix 1

24.03.2010, 19:28

aham... o sa caut sa-i fac sotului eu nu pap nicio verzitura de asta din pacate pt mine

Bucataras 1

28.03.2010, 22:25

azi am luat si eu untisor

Brindusa 1

28.03.2010, 23:58

danis 1

29.03.2010, 01:22

nu am mancat,dar cred ce e bun

gospodinadecriza 1

29.03.2010, 15:35

Si eu am cumparat astazi. Si ma gandeam chiar la reteta asta!

Bucataras 1

29.03.2010, 23:17

ooo, Raluk, ce onoare

Brindusa 1

29.03.2010, 23:24

chiar asa!

Bucataras 1

29.03.2010, 23:36

mie mi-e dor de dannygospodina

Miha 1

29.03.2010, 23:42

susu 1

31.03.2010, 00:07

extraordinar de buna. as manca numai verdeturi

Adinuta 1

31.03.2010, 01:01

nici eu nu stiam nimic de untisor dar interesanta reteta

Adinuta 1

31.03.2010, 01:02

raluca, ce mai coci? nu mai poposesti printre noi ca si mie mi-e dor di tiniiii!!

Panacris 1

15.04.2015, 17:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Palanetz cu ceapa (coca cu ceapa) de post