Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata

de miki_a in Vita, 23 Sep 2016 | 3313 vizualizari

 

Ce poate fi mai savuros într-o zi rece de toamnă decât o mâncărică aburindă, plină de arome, servită cu cei dragi!  Și pentru că tot e sezonul pregătirilor de toamnă, am pus ardei copți pentru gust și o culoare veselă! :x 

 

INGREDIENTE

  • 700 gr. gulaș de vită;
  • 300 gr. ceapă albă, mărunțică;
  • 500 gr. cartofi albi;
  • 3 ardei kapia copți;
  • 200 ml. supă de vită / pui / legume;
  • 2 linguri cu ulei pentru prăjit;
  • sare și piper după gust;
  • câteva tulpini de usturoi verde;
  • 1/2 legătură de pătrunjel verde.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata:

Pentru început, tăiem carnea în cuburi mai mici pentru a fierbe ușor.

Într-o tigaie, încingem uleiul și punem carnea la fript.

Carnea va lasa destulă zeamă și o lăsăm să fiarbă acoperit, până se pătrunde.

Între timp, pregătim legumele. Le spălăm, le curățăm de coji și le tocăm după preferință. 

După ce carnea este suficient de pătrunsă, adăugăm legumele crude. Amestecăm și adăugăm supa caldă. Lăsăm să fiarbă acoperit, la foc mic.

Când legumele sunt pe jumătate fierte, punem ardeii tăiați fâșii, tulpinile de usturoi tocate și mai fierbem aproximativ 10 minute.

La final potrivim gustul de sare și piper și ornăm cu verdeață.

Servim fierbinte / caldă cu murături și pâine proaspătă.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Panacris 1

27.09.2016, 08:40

diaconta 1

27.09.2016, 16:17

Ce mancare buna si cu niste muraturi alaturi .

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 12:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu mazare si sos de portocale