Mansaf(cea mai veche mincare beduina)

de aziz in Oaie, 28 Noi 2010 | 8750 vizualizari

COMENTARII (15)

onuta 1

28.11.2010, 10:08

interesanta reteta

MIUTA 1

28.11.2010, 13:47

Foarte interesanta,ma tenteaza ideea sa incerc si eu asa ca la favorite cu ea

Mihaela11_jo 1

28.11.2010, 15:19

Foarte buna
In iordania o facem putin diferit , cu "jameed" -supa de iaurt uscat.Am facut-o vineri ca au venit fratele lui Moh'd si sotia de la hajj; din pacate mi s-a stricat aparatul foto si nu mi-au placut cum au iesit pozele cu cel vechi
Si pentru cele care numara caloriile trebuie sa precizez ca in supa se pune untura de oaie( " samne baladieh"

aziz 1

28.11.2010, 15:36

stiu draguta mea dar mai bine ma omori decit sa pun si untura aia ,si aici se face cu jameed dar mie nu i-mi place .apropo de citi ani esti in Iordania?

nico15 1

28.11.2010, 21:25

Arata beton 5 furci

kamy 1

28.11.2010, 21:26

vreau si eu orez ca bn aratacu oaia nu ma impac 5f

ela 1

28.11.2010, 22:44

arata bine mancarea asta

nadina73 1

29.11.2010, 00:54

divainbucatarie 1

29.11.2010, 09:19

interesanta!

giuliana 1

29.11.2010, 11:35

ce bine arata si cred ca are si un gust deosebit super

aziz 1

29.11.2010, 13:24

multumesc de aprecieri!!!acesta mincare se poate face si cu pui si cu vita

MotanLaOale 1

29.11.2010, 14:18

Sylvia 1

29.11.2010, 18:47

Super interesanta reteta bravo fetelor acre ne aduc retete din toate colturile lumii

jolygina 1

29.11.2010, 22:40

yam yam vreau si eu

aziz 1

30.11.2010, 08:44

multumesc fetele !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Plov