Manzat glazurat cu miere si morcovi copti

de laylalala in Vita, 21 Feb 2010 | 2012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 morcovi, curatati si taiati fasii groase
  • 2 linguri ulei de masline
  • 400 gr felii de manzat
  • 2 catei de usturoi, curatati si feliati
  • 2 lingurite piper negru, macinat mare
  • 50 ml sherry
  • 4 linguri miere
  • 200 ml zeama de supa de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Manzat glazurat cu miere si morcovi copti:

Incalzeste cuptorul la 200⁰.Amesteca morcovii cu 1 lingura ulei de masline, asezoneaza-i cu sare si piper si da-i la copt 30-40 minute pana cand s-au inmuiat.
Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei de masline.Prajeste carnea pe ambele parti pana cand s-a rumenit api scoate-o si pune-o deoparte.Adauga piperul macinat mare si usturoiul si caleste-le 1 minut apoi adauga 50 ml sherry si amesteca.Adauga apoi mierea si zeama de supa de pui si lasa sosul sa fiarba 5-10 minute pana cand devine ca un sirop.Adauga carnea inapoi in tigaie si las-o sa se gatesca cu sosul inca 5-6 minute, intorcand-o din cand in cand.Serveste-o cu morcovii copti.

 

RETETA IN IMAGINI

Manzat glazurat cu miere si morcovi copti-0
Manzat glazurat cu miere si morcovi copti-1
Manzat glazurat cu miere si morcovi copti-2
Manzat glazurat cu miere si morcovi copti-3

COMENTARII (3)

silvi0ara

silvi0ara 1

22.02.2010, 10:31

mihaelar63

mihaelar63 1

25.02.2010, 08:35

bine ai venit l, ca nou bucataras am ramas surprinsa cand ti-am vazut varsta , dar asta nu e un impediment . pai sa reusesti in ce-ti propui ,fa-ne mandre ca am fost colege !!!
manzatul merge perfect cu morcovi , incearca sa folosesti unt in loc de ulei si usturoi , s-ar putea sa-ti placa .

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 23:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!