Margarete (macarons fals)

de gospodariu in Mancare copii, 17 Mai 2016 | 778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua;
  • 140 g zahar pudra;
  • 140 g faina alba;
  • 1 lingurita zahar vanilinat;
  • esenta dupa preferinta;
  • colorant alimentar;
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete (macarons fals):

  Intr-un bol se mixeaza cele 2 oua intregi cu zaharul vanilinat,apoi zaharul pudra cernut se pune peste oua in 3 reprize si se mixeaza foarte bine aproximativ 20 minute pana se topeste tot zaharul.

   Cand zaharul s-a topit se pune faina si se amesteca ca la macarons cu ajutorul unei spatule cu miscari lente de jos in sus. Se adauga colorantul alimentar (dupa preferinta) si esenta si se omogenizeaza pana compozitia curge de pe spatula ca o panglica.

   Cu ajutorul unui pos se toarna compozitia intr-o tava de macarons sau pe hartie de copt formand discuri uniforme.

   Tava cu margarete se lasa la uscat timp de 24 ore, dupa care se introduce la cuptor pentru 12-14 minute la temperatura de 140 grade.

   Cand sunt gata se scoate tava si se lasa 5-10 minute la racit pentru a se putea dezlipi usor.

   Se umplu dupa prefeinta cu diferite creme.

 

RETETA IN IMAGINI

Margarete (macarons fals)-0
Margarete (macarons fals)-1
Margarete (macarons fals)-2
Margarete (macarons fals)-3
Margarete (macarons fals)-4
Margarete (macarons fals)-5
Margarete (macarons fals)-6
Margarete (macarons fals)-7
Margarete (macarons fals)-8
Margarete (macarons fals)-9

COMENTARII (8)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

18.05.2016, 21:37

nuky

nuky 1

21.05.2016, 18:44

Spune-mi ce inseamna "la uscat"?

gospodariu

gospodariu 1

21.05.2016, 20:11

Nuki,"la uscat"adica atunci cand atingi macarons-ul cu degetul,acesta are suprafata foarte lucioasa si nu se lipeste de deget.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24