Masa de orez

de rivka in Pui, 30 Ian 2010 | 1760 vizualizari

 

rapid , gustos si usor de realizat

 

INGREDIENTE

  • 500 grame orez nedecortificat
  • 1 piept mare de pui
  • condimente pentru pui
  • 2 lingurite mustar
  • 2 lingurite miere
  • piper
  • ulei masline
  • pt servit sosuri
  • sos de chilli cu usturoi
  • sos de chilli dulce
  • sos de soia
  • sos de curry
  • kroepoek(creveti)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Masa de orez:

Pieptul de pui se taie felii in 4, se unge pe toate partile cu condimentele pentru pui, piper, mustarul si mierea se acopera cu folie alimentara si se da la rece jumatate de zi.


Orezul nespalat se fierbe in apa 15 minute dupa indicatiile de pe ambalaj.


Feliile de pui se rumenesc in tigaie cca 15 minute pe o parte si pe alta intorcandu-se cu furculita sa nu se arda avand grija sa fie patrunsa carnea foarte bine.


Se serveste cald alaturi de sosurile mentionate si kroepoek.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Masa de orez 15479
retete culinare - Masa de orez 15480
retete culinare - Masa de orez 15481

COMENTARII (8)

ela 1

31.01.2010, 14:42

eu am terminat azi cu gatitul cel mai rapid,am primit ciorba si supa de la mama si sarmale de la soacra surorii mele si uite asa mancarea e gata

Adinacarla 1

01.02.2010, 15:01

nota 10

rivka 1

01.02.2010, 16:41

multumesc sunteti foarte dragute.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!