Mazagran

de Miha in Cafea, 21 Oct 2009 | 4036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 ml cafea tare
  • 1/2 pahar gheata pisata
  • zahar dupa gust
  • rom si vanilie dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazagran:

Se pune cafeaua in pahar, se adauga gheata, aromele si zaharul.

Se bea cu paiul.

 

 

TIPS-URI

1

Cafeaua e de preferat sa fie la filtru. Daca acest lucru nu este posibil se prepara la ibric si se strecoara.

COMENTARII (3)

Oana 1

21.10.2009, 17:17

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:43

bun bun

Miha 1

26.10.2009, 10:42

E bun bun, desi acum te cam ia frigul.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S