Mazare cu bacon

de ony in Mancaruri de legume, 22 Oct 2010 | 5888 vizualizari

 

Este f usor de facut si rapida,atunci knd nu ai prea mult timp la dispozitie

 

INGREDIENTE

  • un borcan mazare(800gr)
  • o ceapa
  • un morcov
  • o cutie rosii in bulion
  • 4-5 felii bacon
  • sare,piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu bacon:

Se caleste ceapa cu morcovul taiat rondele,se adauga baconul taiat bucatele;dupa ce s-au calit se stinge totul cu putina apa,apoi se adauga mazarea scursa,se completeaza cu apa;se potriveste de sare si piper si se lasa la fiert vreo 15 minute dupa care se adauga rosiile taiate(si bineinteles si bulionul de la rosii) se mai totul in 2-3 clocote si se opreste focu; la urma se adauga marar din belsug.POFTA BUNA!!!

 

COMENTARII (3)

Laly 1

22.10.2010, 23:15

Mai pune un scaunel vin si eu

Corinuta 1

24.10.2010, 18:32

foarte buna!

adry88 1

30.05.2011, 21:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S