Mazare cu carnati

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2013 | 3823 vizualizari

 

Avand prin frigider mazare verde, am tot impins-o dintr-o parte in alta , si totusi m-am decis sa o fac , ca este de gradina si are un gust tare bun.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carnat
  • o ceapa
  • o lingura de pasta de rosii
  • 200 gr mazare
  • 500 ml apa
  • 1 lingura faina+3 linguri de apa
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati:

Uleiul se pune la incins , ceapa se toaca si se pune la calit.

Carnatul se taie felii si se pune peste ceapa.

Se condimenteaza cu sare si piper si se pune pasta de rosii.

Se adauga mazarea si se pune 500 ml apa .

Se lasa la fiert 20 min, pana se inoaie putin mazarea. Se face pelm dintr-o lingura de faina si 3 de apa si se toarna peste mazare.

Se lasa la foc mic pana se ingroasa putin si se stinge focul.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si marar.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mazare cu carnati 249254
retete culinare - Mazare cu carnati 249261
retete culinare - Mazare cu carnati 249262
retete culinare - Mazare cu carnati 249263
retete culinare - Mazare cu carnati 249264

COMENTARII (24)

Dea_Dea 1

02.08.2013, 07:41

Multumesc dragilor

Dea_Dea 1

02.08.2013, 07:42

Flavia eu rantas ii spun la amestecul de ulei incins cu faina, bulion si apa

AnyCostescu 1

02.08.2013, 12:58

Bunnnnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D