Mazare cu carnati italienesti

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2014 | 1138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati mici de carnati
  • 1 cutie de mazare
  • 1 ceapa alba
  • 50 ml vin alb
  • 4-5 linguri de bulion
  • 1-2 catei de usturoi
  • vegeta,piper,boia dulce,busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati italienesti:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.

Dupa cateva minute adaugam si carnatii taiati felii,si stingem cu vinul alb,lasam sa scada zeama.

Punem mazarea scursa de zeama,adaugam condimentele,usturoiul tocat marunt si bulionul si lasam la foc mic sa fiarba ceapa si usturoiul.

Se serveste cu muraturi

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mazare cu carnati italienesti 348018
retete culinare - Mazare cu carnati italienesti 348019
retete culinare - Mazare cu carnati italienesti 348020
retete culinare - Mazare cu carnati italienesti 348021
retete culinare - Mazare cu carnati italienesti 348022

COMENTARII (25)

Micutza Luana 1

26.10.2014, 18:55

Bya Ralu 1

26.10.2014, 18:59

sylvia

Bya Ralu 1

26.10.2014, 19:00

luana

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21