Mazare cu carnati italienesti

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2014 | 3283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati mici de carnati
  • 1 cutie de mazare
  • 1 ceapa alba
  • 50 ml vin alb
  • 4-5 linguri de bulion
  • 1-2 catei de usturoi
  • vegeta,piper,boia dulce,busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carnati italienesti:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.

Dupa cateva minute adaugam si carnatii taiati felii,si stingem cu vinul alb,lasam sa scada zeama.

Punem mazarea scursa de zeama,adaugam condimentele,usturoiul tocat marunt si bulionul si lasam la foc mic sa fiarba ceapa si usturoiul.

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carnati italienesti" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne cu sos de morcovi si garnitura de mazare