Mazare cu carne de pui

de Julie in Pui, 5 Iul 2010 | 4250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare ( noua sau conserva)
  • un morcov
  • o jumatate ardei gras rosu
  • o ceapa
  • un cartof
  • marar,patrunjel
  • 3-4 linguri suc de rosii
  • sare, vegeta, piper
  • un piept de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de pui:

Taiem ceapa marunt si o punem la inabusit in 3 linguri apa si 3 linguri ulei, adaugam apoi morcovul ras,ardeiul tocat cuburi  si cartoful taiat cuburi foarte mici. In timpul prepararii cartoful se va topi si va ingrosa  putin mancarea. Cand s-au inmuiat legumele,se adauga si mazarea.

Se completeaza cu apa calda,pana se acopera mazarea si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand boabele de mazare sunt facute se adauga sucul de rosii, mararul si se potriveste gustul cu sare, piper, vegeta. Se pune si carnea de pui, taiata fasii lungi- carne  pe care am fiert-o separat in apa cu vegeta. Se mai lasa sa dea 3-4 clocote si se opreste focul.

Se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mazare cu carne de pui 40337
retete culinare - Mazare cu carne de pui 40338
retete culinare - Mazare cu carne de pui 40339

COMENTARII (14)

Julie 1

06.07.2010, 08:42

Multumesc de sfat, Mihaela. S-a retinut!

nadina73 1

07.07.2010, 00:41

am ajuns si la tine sa papsuper bun nota 10

Julie 1

07.07.2010, 09:04

Pofta buna ,Nadina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21