Mazare cu carne de pui

de Julie in Pui, 5 Iul 2010 | 7130 vizualizari

COMENTARII (14)

lia maria 1

05.07.2010, 09:33

sunt prima deci o portie va rog

Julie 1

05.07.2010, 09:40

Imediat ,Lia!

Rocsi 1

05.07.2010, 10:30

una din mancarurile kre imi plac sa stii

Corinuta 1

05.07.2010, 10:37

Julie, ce bunatate ai facut!

madi_marin 1

05.07.2010, 11:02

tare buna mancarica.....

Julie 1

05.07.2010, 12:04

Rocsi, Corina, Madi, va servesc cu drag!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.07.2010, 14:15

julie, il trimit si eu pe doru, ca e innebunit dupa mazare si demult nu i-am mai facut

ana 1

05.07.2010, 14:17

Nici eu nu am mai preparat demult mazare,buna idee

Julie 1

05.07.2010, 15:37

Pusik, Ana, acum asez masa...gata! am deschis si usa...va astept!

mihaelar63 1

05.07.2010, 22:51

buna mazarea , mai ales aceasta noua imi plac grozav cum ai asezat fasiutele de pui

mihaelar63 1

05.07.2010, 22:53

tips- o lingurita de zahar potenteaza gustul si aroma mancarii de mazare

Julie 1

06.07.2010, 08:42

Multumesc de sfat, Mihaela. S-a retinut!

nadina73 1

07.07.2010, 00:41

am ajuns si la tine sa papsuper bun nota 10

Julie 1

07.07.2010, 09:04

Pofta buna ,Nadina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu bacon la cuptor