Mazare cu carne de vitel

de delia64 in Vita, 3 Iul 2014 | 7776 vizualizari

 

O mancare gustoasa si laudata de copii mei .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. costita de vitel
  • 50 ml. ulei
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 1 morcov
  • marar dupa gust
  • 500 gr. mazare
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 150 ml.suc de rosii
  • 1 cana apa calda
  • vegeta
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de vitel:

Se pune uleiul la incins , se adauga carnea si se amesteca  din cand in cand .

Curatam ceapa , usturoiul si morcovul , le taiem marunt si le adaugam in cratita , lasam la foc mic sa se caleasca impreuna cu carnea .

Punem boia de ardei si sucul de rosii , o cana de apa si lasam sa fiarba  la foc mic amestecand din cand in cand .

Cand carnea este aproape fiarta adaugam mazarea si lasam sa fiarba 20 de minute , completam cu apa fiarta daca este nevoie .

Condimentam cu vegeta , piper si mararul taiat marunt .

Se serveste calda cu salata preferata .

Pofta buna !!!

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Se poate pune smantana la servire in farfurie .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mazare cu carne de vitel 330449
retete culinare - Mazare cu carne de vitel 330460
retete culinare - Mazare cu carne de vitel 330461
retete culinare - Mazare cu carne de vitel 330462
retete culinare - Mazare cu carne de vitel 330463
retete culinare - Mazare cu carne de vitel 330464
retete culinare - Mazare cu carne de vitel 330465
retete culinare - Mazare cu carne de vitel 330466
retete culinare - Mazare cu carne de vitel 330467
retete culinare - Mazare cu carne de vitel 330468
retete culinare - Mazare cu carne de vitel 330469

COMENTARII (21)

Rocsi 1

05.07.2014, 19:52

Ce papa bun ai facut!

delia64 1

05.07.2014, 23:26

Rocsi , a fost !!!

delia64 1

05.07.2014, 23:26

Rocsi , a fost !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59