Mazare cu carne la cuptor

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 10 Feb 2015 | 1228 vizualizari

 

Am descoperit un nou fel de mazare mai gustos, dar mai fin, iar carnea e foarte moale si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cefe de porc
  • 450 g mazare congelata
  • 3 linguri de rosii in bulion
  • o cescuta de apa
  • sare
  • marar
  • o ceapa
  • un morcov
  • ulei pentru stropit mancarea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne la cuptor:

Se toaca ceapa cubulete, curatata si spalata in prealabil, se pune in vasul de yena impreuna cu morcovul tocat si el cubulete. Turnam mazarea si saram intreg continutul de legume amestecand. Carnea o saram pe ambele parti so punem deasupra legumelor. Peste carne intindem rosiile si stropim cu putin ulei. Punem apa, dar pe margine sa nu atinga carnea si dam la cuptor, dar inainte ii punem capacul. Dupa 40 minute amestecam in vas si intoarcem carnea, punem din nou capacul si dam din nou la cuptor. Cand e aproape gata punem mararul, amestecam si mai dam un minut la cuptor.

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mazare cu carne la cuptor 366233
retete culinare - Mazare cu carne la cuptor 366234
retete culinare - Mazare cu carne la cuptor 366235

COMENTARII (6)

merisor 1

10.02.2015, 23:26

Uite ca mi-ai dat idee pentru maine.
Voi face mazare.

MotanLaOale 1

10.02.2015, 23:38

mirela0911 1

11.02.2015, 14:13

Ce bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55