Mazare cu costita proaspata de porc

de Ina in Porc, 8 Iul 2011 | 8954 vizualizari

 

O mancarica simpla, dar plina de aroma

 

INGREDIENTE

  • 600 g costita  proaspata de porc
  • 800 g mazare
  • 2 cepe
  • un morcov mare
  • condimente ( sare, piper, cimbru )
  • marar, patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu costita proaspata de porc:

Ceapa si morcovul se taie rondele si se pun la calit in putin ulei. Adaugam condimentele ( sare, cimbru, piper ) si o cescuta cu apa, pentru ca ceapa sa nu se lipeasca de vas si sa nu se arda.

Costita se taie fasii subtiri , apoi se frige pe ambele parti, in tigaia tip grill. Cand s-a rumenit, adaugam costita peste ceapa si morcov si lasam  2 minute impreuna, sa se imbine aromele. 

Peste amestecul de carne si legume se toarna 300 ml. suc de rosii, apoi adaugam mazarea si lasam la foc mic pana ce aceasta se fierbe. Oprim focul si adaugam patrunjel si marar verde, tocate marunt.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Mazare cu costita proaspata de porc-0
Mazare cu costita proaspata de porc-1
Mazare cu costita proaspata de porc-2
Mazare cu costita proaspata de porc-3
Mazare cu costita proaspata de porc-4
Mazare cu costita proaspata de porc-5
Mazare cu costita proaspata de porc-6

COMENTARII (22)

Ina 1

08.07.2011, 23:06

Am inteles, sa traiti!

Rux 1

09.07.2011, 12:19

Arata grozav

Ina 1

09.07.2011, 15:48

Multumesc, Ruxy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04