Mazare cu legume

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 12 Apr 2013 | 8343 vizualizari

 

Numai buna pentru zilele de post!

 

INGREDIENTE

  • telina
  • 2 rosii
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • sare dupa gust
  • 1/2 l supa de legume
  • ardei gras (rosu/verde)
  • 2 linguri cu bulion sau suc de rosii
  • 600 gr mazare (eu am folosit prefiarta)
  • o legatura patrunjel si marar proaspat tocate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu legume:

Legumele tocate le punem la calit, in putin ulei, pentru 10-15 minute. Adaugam supa de legume si cartofii, pana ce acestia din urma au fiert suficient. Punem mazarea, care nu are nevoie de un timp prea mare de fierbere, bulionul/sucul de rosii, potrivim de gust cu sare si lasam sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat. Dupa ce am luat-o de pe foc, presaram patrunjelul si mararul proaspat tocate.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare