Mazare cu marar de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Feb 2010 | 5233 vizualizari

 

o reteta rapida ,ieftina si buna

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de mazare
  • 1 ceapa tocata fin
  • 1 morcov mic tocat
  • 1/2 ardei rosu tocat
  • 1 lingurita de delikat
  • putina sare
  • marar tocat
  • 1 lingura de faina alba
  • 5-6 linguri pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu marar de post:

Se caleste ceapa cu ardeiul si morcovul in putin ulei de masline

Apoi se pune mazarea cu tot cu apa din conserva si se mai adauga 1 cana de apa,se lasa sa dea 3-4 clocote cu delicvatu si sarea

Apoi se pune faina amestcata cu pasta de tomate si mararul si se mai lasa sa dea 2 clocote.

Se  servesc cu piftelute din cartofi sau  cu ochiuri  cu ce va pofteste inimioara

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu marar de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

26.02.2010, 13:23

miha am descaract cu mozilla si vad ca merge multumesc mult de sfat

Rocsi 1

26.02.2010, 13:56

mai paractic si eu reteta asta...e tare buna

madi_marin 1

26.02.2010, 18:07

foarte gustoasa e mazarea cu marar....mmmm...delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu soia