Mazare cu morcovi baby si carnati albi (Bratwursti!)!

de Panacris in Mancaruri de legume, 29 Feb 2012 | 2674 vizualizari

 

Simplu, rapid si gustos! Pentru cei care tin post, pot servi langa mazare chihtele de soia sau de ciuperci!

 

INGREDIENTE

  • mazare 400 g.
  • morcovi baby 200 g.
  • ceapa 1 bucata
  • sare iodata 
  • piper proaspat macinat
  • marar proaspat dupa gust
  • ulei de masline
  • carnati albi 8 bucati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu morcovi baby si carnati albi (Bratwursti!)!:

Ceapa curatata si tocata marunt se pune la calit cu un pic de ulei si apa Dupa ce s/a albit se adauga mazarea si morcovii. Se adauga cca. 250 ml. de apa si se lasa la fiert la foc mic, cca. 20 de minute. Intre timp carnatii se prajesc pe gratar sau in tigaie fara ulei. Mancarea de mazare se asezoneaza de sare, piper si marar. Se serveste alaturi de carnaciori sau chiar simpla. 

 

TIPS-URI

1

iarna se pot folosi legume congelate sau din conserva, in acest caz timpul de fierbere este mai scurt.

2

carnatii albi sunt specific Germaniei, sub denumirea de Bratwurst

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mazare cu morcovi baby si carnati albi (Bratwursti!)! 149444
retete culinare - Mazare cu morcovi baby si carnati albi (Bratwursti!)! 149445
retete culinare - Mazare cu morcovi baby si carnati albi (Bratwursti!)! 149446

COMENTARII (14)

Panacris 1

01.03.2012, 08:50

Multumesc de aprecieri!

DIANA B 1

01.03.2012, 09:28

Buna tare ... am facut si eu mazare ieri , dar cu carnati made me

Sim0na 1

01.03.2012, 21:17

Interesanta combinatia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55