Mazare cu pui

de Carmen_Ana in Pui, 15 Mai 2014 | 1242 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by byLaura http://www.bucataras.ro/retete/mazare-cu-piept-de-pui-30025.html

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (cca 600 g)
  • 0,450 g mazare verde congelata
  • un fir de ceapa verde
  • un morcov
  • o lingura paste de tomate
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 0,500 ml apa
  • 1/2 lingurita amidon
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Ceapa si morcovul le-am curatat si le-am spalat,apoi le-am taiat felii/cuburi.

Fiecare pulpa de pui am taiat-o in 3 buc mai mici.

In oala de teflon am turnat uleiul si am asezat bucatile de carne,le-am presarat cu sare si piper macinat.

Am setat functia FRY(prajire) si timpul 15 min,in acest interval am intors bucatile de carne pt rumenirea pe toate partile,iar in ultimele 5 minute am adaugat ceapa si morcovul.

Cand s-a terminat programul,am adaugat in oala mazarea congelata si apa .

Am setat programul STEW si timpul 30 min.

Cu 10 min inainte de terminarea programului,am adaugat pasta de tomate amestecata cu amidonul si boiaua dulce,am dat gust cu sare.

Am lasat sa se termine programul,apoi aparatul a trecut automat pe KEEP WARM pana la servirea mancarii.

 

 

 

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

RETETA IN IMAGINI

Mazare cu pui-0
Mazare cu pui-1
Mazare cu pui-2
Mazare cu pui-3
Mazare cu pui-4

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

16.05.2014, 00:24

Rocsi 1

16.05.2014, 22:25

Pe gustul meu

Lorra 1

21.05.2014, 13:50

Arata tare bine, ador mazarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04