Mazare cu thuringer

de T I M E A in Mancaruri de legume, 17 Feb 2012 | 1787 vizualizari

 

Un pranz usor si delicios. Se poate face cu orice alt timp de carnati.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr mazare congelata
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 50 ml ulei
  • 3-4 foi dafin
  • 4-5 buc thuringer 
  • 150-200 ml suc de rosii
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu thuringer:

Tocam ceapa si ardeiul si il punem la calit in uleiul incins. Adaugam si thuringerul taiat si mai lasam la calit cateva minute. Turnam apoi apa fierbinte si lasam sa fiarba moment in care adaugam mazarea congelata.

Adaugam sare si piper dupa gust si 3-4 foi de dafin si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand mazarea este fiarta si a scazut apa, adaugam sucul de rosi, lasam sa mai dea o data in clocot si luam de pe foc.

Servim cald cu salata de sfecla cu hrean.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mazare cu thuringer 147344
retete culinare - Mazare cu thuringer 147345
retete culinare - Mazare cu thuringer 147346
retete culinare - Mazare cu thuringer 147347
retete culinare - Mazare cu thuringer 147348

COMENTARII (15)

horia 1

20.02.2012, 00:24

am mai spus-o si-o mai spun: ador mazarea sub orice forma!

horia 1

20.02.2012, 00:25

imi place cum ti-a iesit si cum ai facut prezentarea,felicitari !

T I M E A 1

20.02.2012, 22:05

multumesc frumos Horia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55