Mazăre galbenă bătută

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2013 | 4877 vizualizari

 

Aveam o pungă de mazăre uscată şi nu prea ştiam ce să fac cu ea. Am găsit o reţetă de mazăre bătută şi mi-am propus să o încerc. E foarte bună!

 

INGREDIENTE

  • 200 g mazăre galbenă uscată
  • usturoi verde
  • ceapă verde
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazăre galbenă bătută:

Mazărea se spală în mai multe ape, apoi se pune la fiert. Este gata destul de repede.

Se pune la scurs într-o strecurătoare, apoi se amestecă cu ceapă şi usturoi verde tocate, sare, piper şi ulei de măsline.

Se poate servi cu rondele de ceapă uscată sau cu sos de ceapă şi roşii ca la fasolea bătută.

Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

Mazăre galbenă bătută-0
Mazăre galbenă bătută-1

COMENTARII (16)

Rocsi

Rocsi 1

13.04.2013, 21:35

diaconta

diaconta 1

13.04.2013, 22:46

grozav de bine arata

Bya Ralu

Bya Ralu 1

04.01.2014, 19:24

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!