Mazare la cuptor cu carne tocata de porc si legume

de madalinanicoleta in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2013 | 6084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 400 g mazare verde
  • 2 morcovi mari
  • o ceapa
  • 4 cartofi medii
  • 3 rosii potrivite
  • o legatura patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare la cuptor cu carne tocata de porc si legume:

Ceapa se toaca marunt,marunt, se caleste si se adauga si carnea tocata.

Cand carnea prinde culoarea aramie se adauga si rosiile taiate cubulete. In acelasi timp, intr-o oala micuta se fierb in apa cu sare morcovii taiati rondele, mazarea si cartofii curatati si taiati cubulete mai mari.

Cand legumele sunt aproape fierte se toarna cu tot cu supa rezultata intr-o tava si se adauga si carnea tocata pregatita mai sus.Se da la cuptor pana scade, se adauga si patrunjelul tocat marunt  si se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare la cuptor cu carne tocata de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Arroz al horno