Mazare noua cu carnati

de Julie in Porc, 26 Mai 2010 | 9508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare noua
  • un morcov potrivit
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2 linguri bulion
  • marar
  • patrunjel
  • condimente
  • 2-3 bucati cu carnati de porc afumati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare noua cu carnati:

Ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoare se pun la calit in 4-5 linguri ulei si tot atata apa.  Dupa ce s-au inmuiat , adaugam mazarea si acoperim cu apa fiarta.

Lasam sa fiarba 10-15 minute si cand mazarea e gata  adaugam bulionul, mararul si patrunjelul tocate fin, sare, piper,o lingurita boia dulce, vegeta si carnatii taiati rondele si  trasi putin la tigaie in ulei .

Mai lasam sa fiarba inca 10 min si oprim focul.  Gata!

TIPS-URI

1

Daca vrem ca mancarica sa fie mai legata , putem sa fiebem separat un cartof , sa-l pisam si sa-l adaugam la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare noua cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati