Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza

de yogoskitchen in Curcan, 6 Feb 2012 | 2672 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa............ :)

 

INGREDIENTE

  • medalion de curcan
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
  • unt
  • vin rosu
  • branza de vaci
  • oregano
  • patrunjel
  • ceapa sau praz
  • iaurt sau smantana
  • boia de ardei iute
  • morcovi
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza:

Condimentam feliile de medallion de curcan cu sare , piper, si boia de ardei iute dupa care le prajim intr-o tigaie cu usturoi,unt,ulei de masline si vin.

Ciuperci umplute cu crema de branza

Pentru crema de branza avem nevoie de : branza de vaci, praz sau ceapa, sare, piper proaspat macinat, patrunjel tocat, iaurt sau smantana. Introducem totul intr-un vas si amestecam bine pana se formeaza o crema.

Ciupercile le decojim inlaturam piciorusele si le punem in cuptor cu fata in jos circa 8-10 minute dupa care le scoatem , le intoarcem, le umplem cu crema de branza si le mai lasam la cuptor cam 15 minute.

 

 

TIPS-URI

1

cipercile le introducem in cuptor cca 8-10 minute cu fata in jos pentru a se scurge de zeama,piciorusele se pun si ele la cupor cu morcovii semifierti

RETETA IN IMAGINI

Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza-0
Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza-1
Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza-2
Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza-3
Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza-4

COMENTARII (4)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

07.02.2012, 09:37

Rocsi

Rocsi 1

07.02.2012, 11:27

Lau

Lau 1

07.02.2012, 12:20

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24