Melba cu piersici

de ela in Prajituri, 5 Dec 2011 | 12744 vizualizari

 

nu va mai spun ca ador prajiturile de la dr Oetker :)))....tot de ziua mamei si a sotului meu am facut si prajitura asta,bineinteles ca am adaptat-o si de data asta gustului meu si am facut-o cu totul altfel decat scria pe cutie....este delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie prajitura ,,MELBA CU PIERSICI'' de la dr Oetker
  • 1 borcan mare de compot de piersici
  • 70 gr biscuiti de vanilie
  • 500 gr frisca lichida HULALA
  • 200 ml apa rece
  • 150 gr iaurt gras
  • 50 gr unt,
  • 1 plic intaritor de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melba cu piersici:

Punem biscuitii toti intr-un robot de bucatarie si ii maruntim bine.Fierbem 7linguri de compot in care punem la toipt untul apoi amestecam cu biscuitii pisati.Turnam blatul in forma de tort din cutia de prajitura si nivelam bine.Dam la frigider.

Jumatate din piersici le taiem cubulete si jumatate felii pentru ornat  si le punem la scurs intr-o sita.

Intr-un bol punem praful pentru crema si frisca lichida,intaritorul de frisca si mixam.Cand s-a intarit crema,adaugam apa,mixam pana se ingroasa iar,apoi punem iaurtul si amestecam inca putin.Adaugam piercicile taiate cubulete si amestecam usor.Punem crema peste blatul de biscuiti si nivelam.Decoram cu feliile de piersici.

Amestecam sirop de compot cu plicul de gelatina din cutie,omogenizam bine si punem peste piersici.

Dam la frigider cateva ore.

 

RETETA IN IMAGINI

Melba cu piersici-0
Melba cu piersici-1
Melba cu piersici-2
Melba cu piersici-3
Melba cu piersici-4
Melba cu piersici-5
Melba cu piersici-6
Melba cu piersici-7

COMENTARII (26)

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

06.12.2011, 18:19

mirela0911

mirela0911 1

06.12.2011, 22:57

ce frumoasa e

elena1988

elena1988 1

12.12.2011, 12:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!