Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am vazut la Merisor zilele astea un aperitiv cu cascaval si ceva afumatura, aperitiv la care nu am rezistat... Ea a facut aluatul, dar eu cum am mereu in congelator un pachet de aluat foietaj l-am folosit pe acesta. Rezultatul a fost ca a iesit ceva minunat...multumesc Meri pt inspiratie!!!
Lasam aluatul sa se dezghete. Pe masa putin infainata punem foaia de aluat, o ungem cu crema de brinza, peste punem intercalat felii mici de cascaval si pulpa de porc. Taiem cu cutitul pe orizontala foaia de aluat pina unde am folosit umplutura si o rulam pe lungime. Facem la fel si cu restul, pina terminam aluatul. Le punem intr-o tava cu hirtie de copt, in picioare s-au culcate, nu conteaza, eu le-am incercat in ambele feluri sa vad cum iasa si au iesit bine in ambele moduri. Amestecam galbenusul de ou cu putin lapte si ungem melcii cu o pensula de bucatarie.(nu ungem si marginile) Presaram seminte peste galbenus,fiecare dupa preferinte si dam tava la cuptorul incins la 170 grade pt 35-45 minute, pina devin aurii si au crescut frumos.
Servite la micul dejun cu iaurt sunt un deliciu. Pofta buna!!!
1
sunt minunate caldute sa simtiti cascavalul moale, iar daca s-au racit se pot incalzi la cuptorul cu microunde
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult