Melci din foietaj cu zacusca

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2014 | 7933 vizualizari

 

din doua ingrediente putem obtine un aperitiv rapid si gustos.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachetel aluat foietaj (275 grame am avut eu)
  • 3-4 linguri zacusca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu zacusca:

Aluatul dezghetat se desface e masa de lucru.

Ungem intreaga suprafata a aluatului cu 3-4 linguri de zacusca, apoi rulam strans aluatul ca la rulada.

Taiem melcsori de grosimea dorita (cca 1 cm am taiat eu), aszam melcisorii in tava tapetata cu hartie de copt.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Folosind functia de coacere cu ventilatie,coacem melcisorii pana capata culoare aurie.

Servim melcisorii calzi, dar sunt foarte buni si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

05.10.2014, 22:42

deyutzky 1

05.10.2014, 23:14

imi plac

navidad_2017 1

07.02.2018, 20:26

O idee absolut minunata ptr un bufet rece (al nostru a fost la biserica)! Neavand zacusca, am folosit "Ajvar" (picant si normal) in care am amestecat pasta de ceapa calita; o parte le-am presarat cu parmezan, o parte le-am lasat simple (pentru vegani, foietajul fiind si el pe baza de unt de palmier)... Au fost cca 150 bucati si au disparut atat de repede, incat nu toata lumea a apucat sa ii guste... Deliciosi si extrem de usor de facut! Multumim ptr reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu dovleac