Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se fierb melcisorii in apa cu putina sare.Apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Separat intr-un castron mare se bat ouale cu zaharul,se adauga zaharul vanilat,apoi branza dulce si iaurtul,iar la sfarsit se adauga stafidele.Apoi intr-o cratita punem melcisorii fierti si amestecam cu compozitia de branza din castron.
Scoatem o tava mai inalta ,o ungem cu putin ulei si tapetam cu putina faina.Rasturnam melcisorii amestecati cu branza din cratita, in tava .Punem tava in cuptor la foc potrivit pentru 20-30 minute.Apoi scoatem tava din cuptor si asezam tava pe un tocator. Mai lasam 5-10 minute sa se racoreasca putin si apoi se poate servi .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult