Melcisori cu branza si chimen

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2013 | 1880 vizualizari

 

Zilele trecute mergand la cumparaturi am vazut aluat foietaj si imediat mi-am imaginat acesti melcisori..

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj
  • 150-200 g branza telemea,
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu branza si chimen:

Se decongeleaza aluatul foietaj la temperatura camerei

-branza telemea se rade ,se adauga oul  si  zaharul vanilat ,se amesteca toate ingredientele

-compozitia obtinuta se untinde uniform pe toata suprafata alatului,, se preara chimen,se ruleaza strans,se taie felioare subtiri de 1 cm grosime,se asaza in tava cu hartie de copt si se dau la cuptor ,temperatura medie pana devin usor aurii.

 

RETETA IN IMAGINI

Melcisori cu branza si chimen-0
Melcisori cu branza si chimen-1
Melcisori cu branza si chimen-2
Melcisori cu branza si chimen-3
Melcisori cu branza si chimen-4
Melcisori cu branza si chimen-5
Melcisori cu branza si chimen-6

COMENTARII (19)

laura_n 1

22.04.2013, 15:31

ce buni sunt astia sarati

Zamfira 1

22.04.2013, 16:09

ionela2682 1

22.04.2013, 16:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04