Mere umplute cu carne de vitel

de Miha in Vita, 17 Apr 2010 | 3919 vizualizari

COMENTARII (74)

iSyc 1

17.04.2010, 11:33

breeee ... eu i-am zis ghitza .... e mariiiiiiiiiiin

ela 1

17.04.2010, 11:34

dar cafeaua aia?eu de o ora vreau sa beau,dar nu ma lasa mircea,cica mai bine iau frontin

Bucataras 1

17.04.2010, 11:35

deci...ce-am inteles eu... Mircea vrea sa gateasca azi un ren, pe nume Marin, si nu stie daca sa-l umple cu mere sau invers, sa umple merele cu renul Marinica. Are ca variante de rezerva 5 retete de peste pentru o delicioasa mincare cu carne de ren

gaby_duceag 1

17.04.2010, 11:36

alambicat sefu'.alambicat rau)))

ela 1

17.04.2010, 11:36

rad cu lacrimi,bine ca nu ma vede nimeni deci avem un ghita marin,bine ca nu e puscas marin

Bucataras 1

17.04.2010, 11:36

+ renul Marin cu alura subacvatica traieste in jurul blocului lui Mircea si-i dau tircoale pasaricile (zice Miha)

iSyc 1

17.04.2010, 11:36

@ela : frontinul se ia cu cafea

ela 1

17.04.2010, 11:37

gusti am sa mor aici de ras,o sa ma aveti pe constiinta

ela 1

17.04.2010, 11:38

mircea asa bei tu cafeaua,de aia stiai de medicamentele astea?le iei de mult?

iSyc 1

17.04.2010, 11:39

nu le iau de mult ... dar iau multe

ela 1

17.04.2010, 11:40

prea multe mircea ca ai inceput sa ai halucinatii,vezi reni pe langa bloc

iSyc 1

17.04.2010, 11:43

sunt mai multi ? ... se skimba treaba atunci

Bucataras 1

17.04.2010, 11:45

iSyc 1

17.04.2010, 11:47

eu mi-am calculat merele cam in functie de 1 ren ... daca asunt mai multi reni cred ca o sa trebuiasca sa umplu merele cu reni

ela 1

17.04.2010, 11:48

m-ai inebunit si pe mine,eu deja vad mai multi

iSyc 1

17.04.2010, 11:50

da ... incepi si tu sa crezi ca exista un ren numit Marin ?

ela 1

17.04.2010, 11:56

mai putin si incep sa zburde renii pe pagina la bucataras.ro

ela 1

17.04.2010, 11:57

Gusti adu aici si un psihiatru ca avem nevoie,nu numai de nutri

iSyc 1

17.04.2010, 11:59

renul Marin e ok cu capul .... noi restul poate avem nevoie de psi..

rivka 1

17.04.2010, 12:06

bravo miha minunat...si foarte gustoase le voi face si eu.
a mancat zmeurel?

ela 1

17.04.2010, 12:08

pt tine mircea,nu pt ren

Oana 1

17.04.2010, 16:38

Mmm, mai ce bine arata Cred ca sunt tare bune

dicarmencitta1957 1

17.04.2010, 19:33

Cred ca sunt foarte delicioase,am facut carne de curcan cu fructe,sau peste cu fructe,dar in mar sa pun carnita nu am facut.O reteta super interesanta,merita testata.5 furculite verzi de la mine.Felicitari.

susu 1

21.04.2010, 14:50

Ce bine arata. Interesanta combinatie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu vinete si carne de vita