Mere umplute la cuptor

de Kadia80 in Dulciuri, 24 Noi 2011 | 9278 vizualizari

 

simplu si aromat, pentru atunci cand poftesti ceva dulce.

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 2 linguri de crema de branza (Philadelphia)
  • 4-5 nuci maruntite
  • 2 linguri de miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere umplute la cuptor:

Se inlatura cotorul a 2 mere, cu ajutorul unei lingurite si se umple cu cate o lingura de crema de branza (Philadelphia), peste care se adauga nucile faramitate, apoi o lingura de miere. Sunt gata in 30 de minute la 200°C in cuptor cu ventilatie.

TIPS-URI

1

Se poate adauga si scortisoara sau cuisoare

2

pentru adulti se poate adauga si un pic de vin in compozitie pentru o aroma mai deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Cris2711 1

25.11.2011, 13:31

a venit si vremea lor

mirela0911 1

25.11.2011, 19:41

ce aromate sunt

Kadia80 1

26.11.2011, 18:34

multumesc mult¨

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert mere coapte cu inghetata