Merluciu arctic norvegez Stoccafisso

de alba_zori in Peste, 19 Sep 2012 | 2680 vizualizari

 

Merluciu conservat de origine Norvegiana se numeste Stoccafisso,Stocco,Stockfish,si cred Halibut,asemenea este si bacala,tot merluciu,are un miros specific de peste care poate inspaimanta pe careva,dar copt bine cu arome potrivite devine o carne deosebit de delicioasa,alba ca zapada,se poate coace in mai multe feluri,fiert,la gratar si condimentat,fript in aluat,sau metoda mea in sos cu cartofi,ca la pizzaiola,deci foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de peste
  • ulei de masline
  • ceapa mica
  • masline
  • prune uscate
  • dafin,roz marin
  • sos de rosii proaspat
  • vin
  • patrunjel
  • cartofi fierti
  • sare,piper sau ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu arctic norvegez Stoccafisso:

In ordinea ingredientelor descrise se rozolesc in ulei si dupa cum se vede in foto, se fierbe pestele  in sos si vin cu putina apa  fiarta. Separat cartofii taiati in lung, fierti cu dafin.

Este ca un fel de supa de peste.

 

RETETA IN IMAGINI

Merluciu arctic norvegez Stoccafisso-0
Merluciu arctic norvegez Stoccafisso-1
Merluciu arctic norvegez Stoccafisso-2
Merluciu arctic norvegez Stoccafisso-3
Merluciu arctic norvegez Stoccafisso-4
Merluciu arctic norvegez Stoccafisso-5
Merluciu arctic norvegez Stoccafisso-6
Merluciu arctic norvegez Stoccafisso-7

COMENTARII (24)

Lau

Lau 1

21.09.2012, 07:57

corina241

corina241 1

23.09.2012, 09:12

andreea_angelo

andreea_angelo 1

12.11.2012, 15:57

un deliciu....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!