Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Sanatos si bun
Se pune file de merluciu in tava de aburi, in al doilea compartiment se pun cartofi taiati in 6 si presarati cu marar,si in alta tava se punciupercile , morcovul, si mazarea congelata. Se pun la vapor timp de 30 minute. Cind se termin de copt intr-o tigae se frige putina ceapa, mazarea se face piure si se toarna peste ceapa, apoi se adauga vinul, se sareaza si se pun ierburi aromatice ( marar,rozmarin sau cimbru). se mai da in clocot 2 minute.
Sosul se toarna peste peste. Legumele se servesc alaturi de merluciu presarate cu sare si o lingura de ulei de masline si o lingura de patrungel proaspat maruntit .
P.S mazarea se poate si fierbe in cratita eu am preferat sa o fac la vapor deoarece asa isi pastreaza culoarea si gustul. toate produsele facindu-se la vapor au gustul mai pronuntat , original si isi pastreaza toate proprietatile .
POFTA BUNA
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult