Merluciu la cuptor cu lamaie

de camelia75 in Peste, 2 Iul 2011 | 10184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 trunchiuri mari de merluciu
  • 2 lamai
  • 1/2 de ardei gras galben
  • 1-2 rosii
  • Condimente pentru peste(eu am folosit Kotanyi)
  • sare
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 ardei iute verde
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu la cuptor cu lamaie:

Dupa ce spalam foarte bine pestele il condimentam cu condimente pentru peste.Burta o umplem cu rondele de ceapa taiate subtiri,feliute de ardei iute si felii de lamaie curatate de coaja.Prindem cu scobitori.
Asezam pestele in tava si -l stropim cu ulei de masline(4-5 linguri).Pe langa el asezam rondele de rosii si ardei gras galben taiat subtire.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 45 minute.
Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Merluciu la cuptor cu lamaie 112910
retete culinare - Merluciu la cuptor cu lamaie 112911
retete culinare - Merluciu la cuptor cu lamaie 112912
retete culinare - Merluciu la cuptor cu lamaie 112913

COMENTARII (18)

ionela2682 1

03.07.2011, 15:40

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:21

divainbucatarie 1

08.07.2011, 11:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21