Mic dejun a la Cheia De Gat

de Mutulica in Salate, 16 Apr 2016 | 748 vizualizari

 

Rosiile au ajuns pe masa romanilor abia in secolul XIX, cand occidentalii erau deja satui de ele si stiau ca aceste „fructe al dragostei”, cum li se mai spunea,  au o multime de proprietati, dar niciuna in domeniul iubirii: acelasi lucru se poate spune despre lacasurile uriase ale tuturor cultelor construite din negura timpurilor pana in zilele noastre ca semn al puterii unor oameni ambitiosi.  


 Pentru ca sunt singur la masa, o sa ma trezesc vorbind si o sa spun ca eu vad viitorul slujbelor religioase intr-o  cladire multifunctionala comuna in care fiecare sa-si gaseasca locul... Asta dupa muuulti ani de educatie... si dupa multe facturi umflate platite tot de noi, aia inca multi si prosti.

 

INGREDIENTE

  • o ciorchina rosii cherry
  • un fir de ceapa verde
  • 100 g branza de oaie
  • 30 ml ulei
  • cateva fire de marar verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun a la Cheia De Gat:

Tai in patru o mana de rosii cherry pentru ca cele obisnuite in aceasta perioada a anului imi par de plastic (puteti sa folositi orice rosii doriti) si toc un fir de ceapa verde .

Peste toata aceasta salata de rosii cherry sau orice alt soi (nu stiu ce preferati dumneavoastra si nu sunt sigur ce prefera Dumnezeu) radeti branza de oaie, presarati marar, apoi adaugati ulei dupa gust si buzunar (de floarea soarelui sau de masline) si la sfarsit va rog sa ma priviti asemenea celor ce traiesc intr-o lume normala, care au intelegerea faptului ca autorii nu pot mai mult, cand aud un cantecel simplut fredonat de chiulaii mai putin dotati de la ora de religie.

Tipsuri

Nu este obligatoriu sa o mancati dimineata. Se poate si seara, musai sa fiti cu mintea treaza!  Va doresc pofta buna!

 

TIPS-URI

1

La aceasta salata se preteaza foarte bine branza tare de oaie.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mic dejun a la Cheia De Gat 438587
retete culinare - Mic dejun a la Cheia De Gat 438588
retete culinare - Mic dejun a la Cheia De Gat 438589
retete culinare - Mic dejun a la Cheia De Gat 438590
retete culinare - Mic dejun a la Cheia De Gat 438591
retete culinare - Mic dejun a la Cheia De Gat 438592
retete culinare - Mic dejun a la Cheia De Gat 438593
retete culinare - Mic dejun a la Cheia De Gat 438594

COMENTARII (20)

Mutulica 1

20.04.2016, 06:13

Saru-mana!

mihaelar63 1

27.04.2016, 07:30

Cu marar nu am incercat .La noi in casa mararul a cam fost interzis . Al meu sot zicea ca la Buzau in armata si chiftelele erau verzi de atata marar ) Cred ca ar trebui sa-l introduc din nou in meniu , asa usurel
P.S.- In acest anotimp sunt foarte gustoase rosiile tip Roma ,acelea ovale si nu foarte mari[Li--dl] . Am mai luat gustoase si carnoase , rosii inima de bou, provenienta Spania [Kauf--- land ]

Mutulica 1

10.05.2016, 07:55

saru-mana, Mihaela, mersi pentru pont!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!